Referenties

DVL Stofferingen beschikt over een groot aantal positieve referenties. Hieronder vindt u een beknopte weergave van een aantal referenten. Voor een volledig overzicht van alle referenties, verwijzen wij u naar onze referenties op Marktplaats.

RAYMUND EN KARIN DUIF
Onze trappen en de overloop is vandaag door Dave voorzien van vloerbedekking, het ziet er fantastisch uit!!! Echt vakmanschap. Wij zijn erg tevreden over zijn manier van werken. We kunnen dit bedrijf iedereen aanraden, snel, goedkoop, en perfect.
Bedankt,
Groeten Raymund en Karin
SUZAN ZWIERS
DVL heeft bij mij de trap en overloop gestoffeerd. Het is echt snel en mooi gelegd. Ik stond er echt van te kijken dat iemand in die korte tijd zo’n perfect werk kan leveren. De prijs was ook echt in orde, ik heb van te voren rond gekeken maar goedkoper kon ik het nergens laten doen…. Mijn pa belt jullie binnenkort ook voor een afspraak
VALKENSWAARD
De trap en kamers zijn erg mooi gelegd, snel en professioneel door een echte vakman.(Dave) De prijs was ook zeer reeel. Dank je wel, ik kan DVL van harte aanbevelen!
OSS
De trap in ons prachtige WERKcaffee is snel en vakkundig gelegd. Echte vakmannen, die ook nog hun eigen rommel opruimden! Bedankt en veel succes gewenst.
LIDIA
Afgelopen maandag heeft Dave onze trap bekleedt, WAUW!!! We hadden een tijd afgesproken en hij was heel mooi op tijd. Ik moest zelf om die tijd even weg en dat was geen enkel probleem, zonder twijfel liet ik Dave alleen om zich uit te leven op onze kale trap. Een uurtje later zou ik terug zijn. Eenmaal thuis aangekomen zag ik dat hij al met de laatste trede bezig was! Zeer snel, netjes afgewerkt, mooi tapijt en super vriendelijk! Ik zal jullie zeker aanbevelen als ik iets opvang over trappen. Super bedankt, jullie krijgen een dikke 10!
Groetjes Sven en Lidia, en de kleine meid op komst.

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.