Over ons

Uw specialist in het stofferen van trappen en het leggen van tapijt, PVC, laminaat en vinyl. Dankzij ons vakmanschap bent u verzekerd van superieure kwaliteit en een uitgebreid dienstenpakket.

Zo kunt u naast het stofferen van trappen bij ons ook terecht voor het leggen van tapijt, PVC, laminaat en vinyl of zelfs een combinatie van deze materialen! Tevens verkopen wij in onze winkel ook gordijnen en zonwering. Bovendien zijn we gespecialiseerd in maatwerk, waarbij we een vloer voor u creëren die naadloos aansluit bij uw interieur. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Samen met u werken we ideeën uit zodat we uw vloer perfect en geheel naar uw eigen wensen kunnen leggen. Zaken als kleurstelling en materiaal worden door ons samen met u bepaald.

Uw oude tapijt verwijderen en afvoeren, vakkundig uw trap, hal, overloop, woon- of slaapkamer nieuw gelegd met of zonder tapijt? Dat is voor ons geen enkel probleem!

Wij komen 7 dagen in de week, overdag of in de avond geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, met uitgebreide informatie en stijlen en geven u vakkundig advies over b.v. de ondervloer, kleur en kwaliteit. We kunnen, als u wenst, het oude tapijt verwijderen en afvoeren.

Uw nieuwe vloerbedekking wordt door ons brandschoon opgeleverd. Na levering ontvangt u van ons advies voor een langer behoud van uw tapijt.

Wilt u meer weten over onze diensten, of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in! U kunt ook bellen met 06-83242314 of 0412795203, wij adviseren u graag.

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.